Джена с нова фотосесия

Джена с нова фотосесия

До броени дни в страницата на телевизия “Планета” – www.planeta.tv почитателите на модерния фолк и на Джена ще открият всички кадри от най-новата фотосесия на певицата. Джена реализира снимките по време на заснемането на своя най-нов видеоклип “Да ти се доказвам”, а част от тях бяха представени заедно с премиерата на лентата в Planeta Official в Youtube и в ефира на телевизия “Планета”.
В кадрите виждаме една много различна и интересна визия в бяло, която певицата е избрала заедно с екипа си - Борислав Соколов – Бони /грим и бижута/, Маурицио Пироло – Маури /коса/ и тоалетите на Flo Atelie.
Актуалният музикален проект на Джена– “Да ти се доказвам” се радва на огромен интерес сред меломаните. За по-малко от две седмици видеото бе гледано от близо 780 000 абонати на Planeta Official в Youtube и с това се превърна в един от проектите, предизвикал най-голямо внимание за най-кратко време.
Джена също не скри вълнението си от положителните оценки и коментари на феновете си и само ден след премиерата й благодари на феновете за подкрепата с думите:

“Бог ми е дал всичко, щом имам вас. Бъдете благословени и слушайте новата ми песен. В нея тече душата ми”.

КАТЕГОРИИ