Джена с три статуетки от Годишните награди на телевизия “Планета”

Джена с три статуетки от Годишните награди на телевизия “Планета”

Тази година Джена завоюва три статуетки на церемонията по връчване на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2014 година.
Първата поява на изпълнителката бе още в началото на спектакъла, за да получи отличието за “Посланик на българската музика зад граница”. Наградата й бе връчена от солистката на орк. Канарите – Надя Стоева, а Джена не скри че за нея е голяма чест и удоволствие да получи тази награда именно от Надя Стоева.

“Тази награда е много сантиментална за мен”, сподели още Джена.

Певицата бе удостоена и с една специална награда – за “Най-гледан видеоклип в Planeta Official в Youtube” за песента “Моли се да не почна”.
Този проект донесе на Джена и една от желаните награди на вечерта – тази за “Песен на 2014”. С това признание изпълнителката става носител на това отличие за трети пореден път в своята музикална кариера.

“За мен най-важна е моята публика. Това е моята награда. Благодаря ви. Аз съм най-щастливата певица, защото имам вас”, сподели Джена при получаването на статуетката.

След това певицата не пропусна да поздрави гостите в залата с изпълнение на отличената песен. Още снимки на Джена от церемонията и концертната част може да откриете във фотогалерията на сайта www.planeta.tv
снимки: Alex Cooper Photography

КАТЕГОРИИ