Джордан: Удовлетворен съм на 100 процента от изминалата година

Джордан: Удовлетворен съм на 100 процента от изминалата година

Преди дни Джордан представи най-новия си проект “Спирам те”, а успехът, който видеоклипът регистрира още в първите си минути в YouTube провокира екипа на “Звездно” да покани изпълнителя в студиото, за да чуем лично от него как приема оценките на феновете си и каква е равносметката му за изминалата година.

“Получих доста положителни отзиви, повечето бяха хубави и бях много щастлив, че още същата вечер след премиерата, на мое участие в Благоевград, хората вече я знаеха, избухваха на макс, а това за мен е показателно, че тя има всички предпоставки да стане хит”, споделя Джордан.

Той допълва, че неслучайно е представил “Спирам те” през декември, когато има много поводи за празник, защото песента е създадена специално за това хората да се забавляват, да си правят хубави партита и спомени на нея.
В предаването Джордан разкрива каква е причината отново да се довери на творческия тандем – Боби Павлов и Теди Александрова, както и да очакват ли феновете нова подобна колаборация.
Месец декември е времето, в което всеки прави своята равносметка за изминалата година. Това бе повод и Джордан да отговори на този въпрос на водещата Петя Костуркова:

“Като цяло беше доста плодотворна година, доста колоритна – 5 песни в рамките на една година, което мисля че е напълно достатъчно. Годината бе изпълнена с много хубави срещи с феновете и определено я изпращам с много положителни емоции. Мога да кажа, че съм на 100 % удовлетворен от изминалата година”, признава изпълнителят.

КАТЕГОРИИ