Джордан застава пред камерата за ново видео

Джордан застава пред камерата за ново видео

До края на април Джордан ще застане пред камерата на режисьора Людмил Иларионов  - Люси за снимките на нов видеоклип. Лентата ще бъде към предстоящия сингъл на изпълнителя, за който той разкрива, че ще е самостоятелно парче. За този проект Джордан отново се е доверил на композитора Даниел Ганев, създал много от хитовете му, сред които и последните му два дуета с Деси Слава - “Дали ще те оставя” и “Ангелите плачат”. Автори на текста пък са Петя Радева и Александър Попов, а с идеи в създаването му се включва и самия Джордан. В аванс певецът разкрива, че парчето е бързо и с хубав дискотечен заряд. Затова не крие желанието си да го представи в началото на месец май, в навечерието на абитуриенските балове, като своя музикален подарък за зрелостниците.

“Много ще се радвам, ако песента допадне на публиката и тази пролет звучи в клубовете. Надявам се да подгрее феновете за лятото, защото и за тогава подготвям интересни неща“, споделя Джордан.

Певецът не крие, че възраждането на природата му влияе много позитивно, и самият той вярва, че пред него стоят много нови интересни хоризонти, затова ще отдаде 100 процента от енергията си за своята работа. Още в неделя феновете на певеца могат да се забавляват с него и хитовете му в София, защото той е специален гост на поп фолк парти в Студентски град.

КАТЕГОРИИ