Джулия: Кариерата за мен е на първо място в момента

Джулия: Кариерата за мен е на първо място в момента

“Кариерата за мен е на първо място в момента, всички други неща са на заден план. Личният ми живот включително”, това разкрива Джулия в интервю за “Звездно”.

Певицата е специален гост в студиото на предаването, където разказва за щастието от това публиката да харесва песните ти и да те приема сърдечно в клубовете. “За мене край си” е заглавието, което открои изпълнителката и даде категорична заявка, че Джулия е име с потенциал, а интерес към този проект имаше дори и от холандската телевизия. Певицата споделя, че е удовлетворена от успеха на парчето, но продължава упорито да работи. Тя се е доверила на екипа на Diamond Beat Production, с когото заедно ще създават следващите й проекти.

“Стараем се, каквото зависи от мен го правя. Работим и предстои много готина песен. Надявам се феновете да бъдат приятно изненадани за лятото”, споделя Джулия.

Засега обаче тя предпочита да не разкрива повече за предстоящия сингъл, а да изчака неговата премиера в ефира на “Планета” ТВ и в PlanetaOfficial в YouTube. В “Звездно” Джулия споделя още посветена ли е “За мене край си” на Фики, както твърдяха жълти издания и има ли нещо вярно в това, че каквото изпееш, това ти се случва. Цялата истина от първо лице - гледайте тази седмица в “Звездно”.

КАТЕГОРИИ