Джулия: Очаквайте много скоро първия ми самостоятелен албум

Джулия: Очаквайте много скоро първия ми самостоятелен албум

Джулия не спира да изненадва многобройните си почитатели. След като получи многобройни поздрави за рождения си ден, певицата побърза да отправи послание и към феновете си.

“Като представител на зодия #телец съм сантиментална и понякога е важно за мен да обобщя фактите…”, написа тя. - Благодаря на всички за красивите пожелания! Нека се връщат и при вас! А от мен очаквайте много скоро първия ми самостоятелен албум, както и новата ми песен, на която тепърва да си създадете прекрасни, незабравими летни моменти!”

Голямата изненада, която Джулия поднесе на почитателите си обаче не е свързана с творчеството й, а с личния й живот:

“Този рожден ден е по-специален за мен, защото през изминалите три години, преминах през доста нежелани, но градивни преживявания, които ми помогнаха да мога още по-осъзнато да кажа, че съм щастлива и благодарна за всичко, което е около мен и ми се случва!”, откровена е Джулия. - Животът ме раздели с човека, с който бях избрала да бъда, но вярвам, че всички сме тук, за да учим собствените си уроци и някои лоши неща спират да се повтарят в момента, в който разбереш кое всъщност е правилно за теб, за да минеш на следващото стъпало в личното ти духовно и човешко израстване. За да можеш да бъдеш все по-добра версия на себе си с всеки изминал ден и да приемаш всяко предизвикателство като нещо, което може да те обогати, ако му позволиш!”

КАТЕГОРИИ