Джулия: Щастлива съм, че увеличих броя на любимите ви песни с още една

Джулия: Щастлива съм, че увеличих броя на любимите ви песни с още една

Само ден преди извънредната ситуация в страната, Джулия представи най-новия си дългоочакван проект “Чужда”. Независимо, че клубните участия са замразени и песента все още не е имала своята лайв премиера, видеоклипът се радва на изключителен интерес в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Успехът на “Чужда” провокира изпълнителката да сподели своите емоции в социалните мрежи:

“Въпреки обстоятелствата, ще споделя, че съм щастлива и благодарна от факта, че увеличих броя на любимите Ви песни с още една! “Чужда” достигна до над 1 000 000 зрители и слушатели за изключително кратко време! Силно пожелавам на всички, много скоро да влезем в нормалното си ежедневие, за да можем да творим и да се забавляваме отново! Дотогава се пазете и #StayHome!”


Независимо, че от дни са затворени вкъщи, Джулия и нейният съпруг Кристиан Кирилов не скучаят нито за миг. Със сигурност факта, че и двамата са домошари им помага в тази социална изолация, а сред предпочитаните им забавления вкъщи са игра на Playstation, четене на книги, гледане на филми и сериозни тренировки. Съветът им към всички наши сънародници в този труден момент на изпитание е:

“Да се пазят, да са по-отговорни към самите себе си и към околните, да са позитивни, да вярват и да се обичат.”

снимки: Борис Луканов

КАТЕГОРИИ