Джулия: Всяка среща с публиката ме зарежда с много енергия

Джулия: Всяка среща с публиката ме зарежда с много енергия

Едно от най-актуалните имена на музикална компания “Пайнер“ в клубовете това лято е Джулия. Певицата все по-често се радва на покани за концерти, както у нас, така и в чужбина, а последната й международна изява я отведе в Германия в началото на месеца.

“Получи се една много емоционална вечер, българите там ме посрещнаха много сърдечно и цяла вечер пяхме и се забавлявахме заедно. Щастлива съм, че вече познават моите песни, но не пропуснах да ги зарадвам и с няколко фолклорни мелодии, на които се извиха много хора“, споделя Джулия.

Певицата не крие нетърпението си да представи подобен проект и в ефира на телевизия “Планета Фолк“, предвид факта, че професионалният й път на изпълнител стартира от Националното училище за фолклорни изкуства в град Котел.

“В момента работя по ново поп фолк парче, отново с Diamond Beat Production, но на този етап не бих искала да издавам подробности и да се ангажирам със срокове за появата му, защото и “Твоя бях“, и “Бръммм“, имат още време да си вземат своето. Много се радвам, че и двете допаднаха на меломаните. Заредена съм с хъс за работа, а сцената и всяка среща с публиката ме зареждат с много енергия“, казва още Джулия.

Тази вечер изпълнителката е музикален гост в Обзор, а в неделя вечер – в София. Отново в столицата Джулия може да чуете и видите на 19-юни, а до края на месеца тя ще пее в Перник, Лозенец и Асеновград.
В началото на другата седмица пък телевизия “Планета“ ще изненада певицата и нейните фенове с първата импресия от поредицата “Картини от света“ във формат Ultra HD-4К. “Лято в Ница“ е вдъхновена от баладата на Джулия - “Ще се върна“.

снимки: Plazza Dance Sofia и Джулия

 

КАТЕГОРИИ