Джулия и Кристиан влизат в “Ден и нощ“

Джулия и Кристиан влизат в “Ден и нощ“

“Ден и нощ“ е проекта, който обединява Джулия и Кристиан Кирилов тази есен. Младото семейство избра това заглавие за своята втора музикална колаборация, която съвсем скоро ще се появи в официалния YouTube канал – PlanetaOfficial, както и в програмите на “Планета“ ТВ и “Планета HD”.

“Приятели, предстои да излезе най-новата ни дуетна песен, която създадохме отново за Вас с цялата ни любов! Нямаме търпение да ви представим “Ден и нощ”, и това ще се случи до дни!“, анонсира Джулия в своите профили в социалните мрежи.


Новината мигновено предизвика бурни реакции сред меломаните, които освен с лайкове, дадоха своята заявка, че очакват новия дует и с многобройни коментари:

“Ще е fire 100%”, ”Страхотни, Топ сте!“, “Айде Джули, че нямам търпение вече“,  “Успех, семейство. Само напред към върха“.

Припомняме Ви, че през пролетта на 2019-та, Джулия и Кристиан представиха своя първи дует “Ти си“.

Песента допадна на почитателите на поп-фолка и е често желан музикален поздрав по време на лайв участията на изпълнителката на “Пайнер“. Дали тази песен ще намери място сред празничната селекция от хитове, които ще звучат по време на концерта “Планета на 18“ или Джулия и Кристиан са решили да изненадат феновете с нещо различно, ще научат само тези от Вас, които бъдат в зала “Колодрума“ на 3 декември.

КАТЕГОРИИ