Джулия обяви предстояща премиера

Джулия обяви предстояща премиера

След новината за предстоящите проекти, които Джулия подготвя, тя издаде, че вече е финализирала работата по един от тях.

“Приятели, току-що приключих със записите на новата ми песен, която ще чуете и видите в началото на февруари. Аз вече нямам търпение да ви я изпея на живо в клубовете, където ще се забавляваме заедно!“, разкрива певицата в социалните мрежи.

Кадрите, които са част от публикацията издават, че новият й сингъл е създаден от хитмейкъра Даниел Ганев. Композиторът е автор на дуетите “Ти си“ и “Ден и нощ“, с които Джулия и Кристиан Кирилов атакуваха музикалните класации през 2019 година. Със сигурност и този път екипната работа е била ползотворна, в което ни уверява и изпълнителката:

“Мисля, че си личи, колко много сме доволни от резултата...“, не крие Джулия, а почитателите й побързаха да споделят нетърпението си от предстоящата премиера.

Както вече стана ясно, новият си видеоклип, звездата на телевизия “Планета“ планира да представи през февруари в ефира на музикалния канал и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ