Джулия открива есенния парти сезон в Димитровград

Джулия открива есенния парти сезон в Димитровград

В Световния ден на музиката, 1 октомври, Джулия ще открие новия парти сезон в дискотеката на комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград. Почитателите й с нетърпение очакват срещата с нея, с надеждата, че първи ще чуят новата й песен, за която неотдавна изпълнителката загатна. Със сигурност младата певица ще ги зарадва с последния си хит “Точка за мен”, който се появи в разгара на лятото и набра популярност в клубовете през сезона.

Това е третия сингъл на певицата, който показа, че носителката на наградата “Дебют на 2015”, е намерила точния музикален път към сърцата на меломаните. Официалното откриване на комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград бе на пети юни 2008 година. Орисница на атрактивния център тогава стана Гергана, която зарадва многобройната публика с хитовете си “Сладката страна на нещата”, “Una Passion”, “Карма” и др.

За Джулия 2016 година е изпълнена с успехи и предизвикателства. След голямото признание, което пожъна на Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, тя записа хитовия сингъл “Точка за мен”, донесъл й успех и с ефектния клип, създаден от Йордан Петков. В началото на лятото, с концерт Брюксел, тя направи своя дебют извън България като изпълнител на “Пайнер”. С всеки свой нов проект Джулия затвърждава отличните впечатления от дебютната си песен “Искам от теб” и показва своя талант и усет за хубава музика.

фотограф: Йордан Петков

КАТЕГОРИИ