Джулия последва сърцето си

Джулия последва сърцето си

“Последвах сърцето си и пак ме отведе на плажа...”, е озаглавена морската мини-фотосесия, с която Джулия зарадва своите последователи в социалните мрежи.

Певицата демонстрира перфектни секси форми по бански, на които мнозина биха й завидели. На едната снимка Джулия позира със своя любим Кристиан Кирилов, а този кадър веднага се превърна в един от най-коментираните. Дали пък двамата не са замислили нова изненада за общите си фенове, остава само да гадаем. Още повече, че началото на споделените дуети вече е сложено. Двамата запечатаха своята любов в песента “Ти си”, която беше музикален дебют за Митака от реалити сериала “София – ден и нощ”.

Пред www.planeta.tv изпълнителката все пак разкри, че в момента работи по две нови песни. Едната е самостоятелна, а другата е дует. И дотук тя спира с подробностите, защото не обича да говори преди всичко да е изпипано до най-малкия детайл.
Наред със споделените моменти с любимия мъж, Джулия продължава със своите клубни участия. В сряда звездата на телевизия “Планета” ще пее за своите почитатели в София, а в петък ще е в центъра на купона в Стара Загора.

КАТЕГОРИИ