Джулия работи по две нови песни

Джулия работи по две нови песни

Джулия е име, което още с появата си на професионалната музикална сцена се открои с талант и даде заявка, че има потенциал да се нареди сред водещите имена в модерния фолк. Певицата единодушно бе избрана за носител на наградата “Дебют на 2015”, а след това се постара да оправдае гласуваното й доверие с няколко интересни заглавия, които представи. В края на 2016, Джулия бе част от концерта “15 години телевизия “Планета”, а публиката я прие изключително топло. В интервю за телевизия “Планета” тя сподели, че при появата си на сцената е била доста по-спокойна и уверена в сравнение с дебюта си през 2015-та. Останала е много щастлива от настроението, което се е създало в залата при появата й, а през 2017 продължава да следва посоката, която е поела.

“Правя това, което усещам, че е правилно и се надявам да уцелвам. Занапред ще се постарая да бъда по-продуктивна и ще бъда”, споделя плановете си за 2017 година Джулия и допълва, че вече работи по два нови проекта.

Тя е убедена, че всеки изпълнител трябва да следва своята индивидуалност и да показва себе си чрез музиката, която прави.

 

 

КАТЕГОРИИ