Допълнителни билети заради огромния интерес към концерта в Пловдив

Допълнителни билети заради огромния интерес към концерта в Пловдив

Изключително голям се оказа интереса на почитателите на поп фолка към концерта “16 години телевизия “Планета” на 28 ноември в зала “Колодрума” в Пловдив. За да отговори на търсенето, музикална компания “Пайнер” пусна в продажба допълнителен брой билети. Тъй като бройките са ограничени, не губете време, за да станете част от грандиозният спектакъл със звездите на телевизия “Планета”. Близо 30 са изпълнителите, които ще се включат в шоуто, а то ще продължи почти три часа. В концерта участие ще вземат няколко балета, ще има много пироефекти, светлинно шоу и неочаквани изненади. Водещ на концерта е Иван Динев – Устата, който кани всички на парти с думите:

“Аз съм Устата и имам удоволствието да ви поканя на концерта “16 години телевизия “Планета”, Sweet Sixteen, както се казва,  16-годишни певици нямаме в “Планета”, но със сигурност те ще се постараят много и ще подготвят едно невероятно шоу. Очертава се много сериозен концерт с много несериозен водещ, т.е. - аз.”


Билети за спектакъла може да намерите онлайн в мрежата на Eventim, а в деня на концерта и на касите в зала “Колодрума“. Спектакълът се провежда със съдействието на модна къща “Юнона”, а генерален спонсор е “Бор – Чвор”.
Ако искате да бъдете част от спектакъла “16 години телевизия “Планета”, но нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител. Декларация за придружители на непълнолетни лица за концерта можете да изтеглите от тук.

КАТЕГОРИИ