Двоен празник за Джулия

Двоен празник за Джулия

На 12 май звездната рожденичка от музикална компания “Пайнер” е Джулия. Тази година празникът е особено емоционален за певицата. Първите минути от него тя сподели със своите почитатели по време на клубното си участие в Бургас. Присъстващите я обсипаха с хубави пожелания, а много от тях й бяха подготвили мили изненади. Гостите на пролетното парти не пропуснаха да поздравят рожденичката и за новия й дует “Бръммм” с Анелия. Джулия от своя страна сподели пред www.planeta.tv, че е изключително щастлива от появата на дългоочаквания съвместен проект с нейната колежка.

“Още след появата на “За мене край си” ft. Анелия миналата година, започнах да получавам многобройни писма от моите фенове да направим дует с нея. Не можех да остана безразлична и се радвам, че крайният резултат се харесва толкова много.”

Днес Джулия ще отбележи своя рожден ден и със своето семейство. Всички се събират в Белослав на богата празнична трапеза, където ще вдигнат наздравица за рожденичката.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Джулия с пожелание за здраве, щастие и успешна кариера!

КАТЕГОРИИ