Джена: Любовта и простите неща правят живота ценен

Джена: Любовта и простите неща правят живота ценен

На 24 март преди три години, в живота на Джена и Атанас Стоеви се появи техният първороден син Атанас Стоев - трети. Днес малкият Наки е рожденик, а празникът му ще бъде малко по-различен, но отново изпълнен с много искрена обич и топлота:

“Честит 3 рожден ден на нашият прекрасен син. Днес, преди 3 години те гушнахме за първи път. Нашето щастие, което осмисли дните ни. Обичаме те, сине и нека Бог бди над теб. Днес имаме домашни мъфини, които направихме заедно тримата и за пореден път се убеждвам, че любовта и простите неща правят живота ценен“, написа Джена в своя профил в Instagram под кадър на рожденика.


Честитка за Наки отправиха още неговите горди баба и дядо – Надя и Атанас Стоеви от орк. “Канарите”.

“Навърши 3 години с грижите и обичта на мама и тате. От баба и дядо да бъде жив, здрав и благословен! Бог да го закриля! Желаем и на всички деца да бъдат здрави, щастливи и обичани!“, пишат те.

Музикалната фамилия днес няма да има възможност да се събере, за да празнува заедно, но само преди дни бе в пълен състав и изпрати своята подкрепа на всички българи с видео от своя дом.

“Нека с вяра и песен да преодолеем всяко изпитание. Любовта е сила и вдъхновение! Нека се обичаме!“, отправиха послание с песен семейство Стоеви и заредиха своите почитатели с позитивно настроение и надежда, че скоро ни очакват нови хубави дни.

 

КАТЕГОРИИ