Джордан радва феновете на поп-фолка в Европа

Джордан радва феновете на поп-фолка в Европа
Слушай в Стрийминг Платформите

Джордан знае рецептата за перфектно парти, изпълнено с много музика и настроение. В това са категорични и българите в чужбина, които тази есен са щастливи, че имат възможност да купонясват заедно с изпълнителя на “Пайнер“. Миналият уикенд Испания бе домакин на музикална среща с Джордан, а певецът не крие, че всеки път с огромно удоволствие пътува до там.

“Освен красиви гледки и гореща фиеста, в Испания и публиката е много темпераментна, а това винаги те зарежда със свежи сили и ново вдъхновение“, споделя Джордан.


Певецът обича да пътува и неведнъж е казвал, че е щастлив, че професията му дава тази възможност. Още тази събота той отново ще лети за Европа, този път за музикална среща с почитателите си в Гент, Белгия. И там ще звучат най-обичаните му хитове, сред които са “Муцуна“, “Не си прави труда“, “Златният медал“ и “Бомба“.
Дали пък Джордан няма да използва времето в Белгия, за да посети някое ново, интересно място там, предстои да разберем от снимките му в профилите му във Facebook и Instagram.

КАТЕГОРИИ