Джулия: Бъди винаги всичко, което си

Джулия: Бъди винаги всичко, което си

Вчера беше много специален ден за Джулия и нейният съпруг Кристиан Кирилов, защото той беше рожденик. Двамата празнуват рождения ден за първи път като семейство и със сигурност ще го запомнят завинаги, и заради извънредната ситуация в страната.

“Честит рожден ден, My Love! Бъди винаги всичко, което си! Обичам те!!!”, написа Джулия в социалните мрежи и сподели снимки с двамата на фона на зимен пейзаж.


Джулия и Кристиан Кирилов спазват карантината и призовават всички да останат вкъщи. Наред с тренировките в домашни условия, те намират различни начини да се забавляват. Не крият, че любовта им е нещото, което ги зарежда с позитивизъм и вярата в по-добри времена.

Повод за усмивки в звездното семейство е и успехът на най-новия видеоклип “Чужда” на Джулия, който се появи преди три седмици и вече има над 2 милиона преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube. Звездата на телевизия “Планета” благодари на публиката за оценката и се надява скоро да има възможност да представи новата си песен на живо в клубовете.

КАТЕГОРИИ