Джулия и Кристиан Кирилов в плен на илюзиите

Джулия и Кристиан Кирилов в плен на илюзиите

Джулия и нейният съпруг Кристиан Кирилов започнаха Новата година с изненадващо преживяване. Те зарадваха своите почитатели със снимки от Музея на илюзиите в София, а по всичко изглежда, че истински са се забавлявали. Магията в живота на Джулия и Кристиан се появи преди година, точно на Коледа и продължава до ден днешен. Двамата се влюбиха, ожениха се, направиха и два дуета, а Джулия дебютира като актриса в уеб сериала VIRAL. След толкова динамична 2019 година, със сигурност и Новата няма да бъде скучна.

Джулия и Кристиан Кирилов споделиха своята равносметка за изминалата година и надеждите за настоящата в социалните мрежи, където винаги са много активни.

“Изпращаме 2019-та година с много благодарност за всички изпълнени желания и прекрасни събития, които имахме щастието да ни се случат! Лично за нас двамата, тя ще остане много специална и незабравима! Посрещаме новото десетилетие с нови сили и още много цели. С надежда желаем за всички ни, новата #2020 година да бъде добра, щастлива и благосклонна!”

КАТЕГОРИИ