Джулия посреща рожден ден на любимо място

Джулия посреща рожден ден на любимо място

На 12 май рожденичката е една от най-чаровните и усмихнати звезди на телевизия “Планета“, Джулия. Обичаната изпълнителка днес се радва на много любов от страна на своите близки и почитателите си, а празникът посреща на любимо място. Певицата е в родния си град, Варна, откъдето не пропусна да се тагне в социалните мрежи. Джулия публикува снимка от плажа, която напомни на последователите й, че лятото е близо, а вълнуващите моменти край морето предстоят съвсем скоро. За нея самата приятните часове на плажа бяха допълнени от приятелска среща с освежаващ коктейл в ръка, а сме сигурни, че още по-хубави емоции и много изненади я очакват днес, в деня на нейния рожден ден.
Само след два дни Джулия ще бъде на друго любимо свое място – на сцената. Тя е специален гост на нощен клуб в Крумовград на 14 май, за да подари много настроение и хубава музика на публиката. Задължително място в програмата на изпълнителката ще има най-новата й песен “Ножът“, която вече е тотален хит в мрежата и в плейлистите на DJ-те в цялата страна.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Джулия с пожелания за здраве, щастливи мигове, хубави нови песни и много сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ