Джулия – щастлива и вдъхновена

Джулия – щастлива и вдъхновена

За две години като изпълнител от каталога на “Пайнер” Джулия успя да изгради успешна кариера, което я прави истински щастлива. Тя споделя пред www.planeta.tv, че усеща подкрепата на музикалната компания, успяла е да открие и правилния екип, което си личи по песните и най-вече по оценката на публиката. За нея тя е много важна, защото я вдъхновява да продължава в същия дух.

“Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави, да продължават да ни подкрепят, защото това е най-големият стимул да продължаваме да работим по този начин и се надявам да не ги разочароваме никога”, казва изпълнителката.


Факт е, че през 2017 година Джулия определено работи много добре и зарадва своите почитатели с цели четири проекта. Началото беше дадено от “За мене край си” ft. Анелия, последвано от дуета с Константин “Ще ме научиш ли”. Колаборацията с Галена, “Поздрав за жена ти”, също бе посрещната с ентусиазъм от феновете. През декември си появи и самостоятелният проект на певицата, озаглавен “На Дявола жената”. Тези хубави песни провокираха и искрената благодарност на Джулия за прекрасните емоции, които й донесе изминалата 2017 година:

“Благодаря за многото усмивки! И най-вече благодаря за хората, с които ме срещна тя! Нека 2018-та година бъде още по-добра за всички.”

КАТЕГОРИИ