Екстремни емоции с Борис Дали в “Звездно”

Екстремни емоции с Борис Дали в “Звездно”

За едни карането на мотоциклет е свободата да се носиш, усещайки вятъра в косите и пряк досег с природата, за други е бързо и удобно придвижване в задръстения град, а за трети - възможността да бъдеш сам със себе си и собствените си мисли. За някои е възможност да бъдат забелязани, а за мотористите е начин на живот. Почитателите на Борис Дали отдавна знаят неговата страст към моторите и високия адреналин, а тази седмица той ни разкрива с какво го плениха мотоциклетите. Самият той предпочита по-бавните мотори, защото когато караш бърз пистов мотор, те увлича скоростта и е трудно да се овладееш, а все пак той съветва всички мотористи да бъдат внимателни на пътя и да спазват всички мерки за сигурност.
И той е имал инциденти на пътя, и признава, че “никак не е хубаво да усетиш земното притегляне с висока скорост”.

“Човек има нужда да рестартира и аз много често го правя това нещо - взимам си мотоциклета, за да се повозя. Изключвам се от всичко, дори телефона не чувам от шума на двигателя и така се освобождавам от всичко”, споделя изпълнителят пред водещата Петя Костуркова.

Насърчава ли своите деца да се увлекат по тази страст, както и какви проекти е замислил това лято Борис Дали, също ще научите тази вечер в “Звездно”.
В предаването сме помисмилили и за дамите, към които ще отправим полезни съвети как да предпазят кожата си на плажа, без да изглеждат гротескно. За целта ще ви срещнем с експерта в грима Аделина Цанева, която наскоро се завърна от мастър клас в Лондон. Тя разкрива пред зрителите най-актуалните тенденции в макиажа, насочени към отдалечаване от тежкия грим. Това лято властват блясъкът и естествената красота, която е подчертана леко с глоси ефект.

КАТЕГОРИИ