Елена Велевска, Константин и Коста Марков са звездните именици на 21 май

Елена Велевска, Константин и Коста Марков са звездните именици на 21 май

На 21 май почитаме паметта на Св.Св. равноапостоли Константин и Елена. Звездните именици от музикална компания “Пайнер” са Елена Велевска, Константин и Коста Марков.

Елена Велевска ще посрещне своя празник в Австралия, където вчера бе финалният концерт от нейното десето турне там, продължило близо месец.
Днес е ден за релакс и много положителни емоции и за Константин, който по традиция всяка година отбелязва подобаващо своя имен ден.

Първи с благопожелания го изненадаха прекрасната му съпруга Надя и двете им деца, които го обсипаха с целувки.
Коста Марков празнува своя имен ден в Америка в компанията на своята съпруга и дъщеря си, но много скоро ще пристигне в България. Причината е, че на 29 май той ще даде старт на клубните си изяви с едно невероятно парти в популярен столичен клуб.

Неговите почитатели с нетърпение очакват live премиерата на най-новата песен в репертоара му, “Мъж в сянка”, която е със специалното участие на Емилия.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Елена Велевска, Константин и Коста Марков с пожелание да бъдат здрави, успешни и много щастливи!

КАТЕГОРИИ