Eмануела: Където любовта боли, там музиката лекува

Eмануела: Където любовта боли, там музиката лекува

Интересна онлайн дискусия придизвика Емануела в своите профили в социалните мрежи тези дни. Певицата реши да се включи в задочен разговор със своите почитатели в мрежата и да отговори на всички въпроси, които ги вълнуват. А те никак не бяха малко. Сред най-обсъжданите теми бяха тези за карантината, за това кой как се справя с нея, както и за предстоящите музикални планове на Емануела. Точно тук дойде и новината, че след дуета с Ариа – “Бензин“, звездата на телевизия “Планета“ вече е готова с нова песен, която планира да представи веднага след като отпадне извънредното положение.

“Работното й заглавие засега е “Направо в коша“, ако текстописците - Александър Попов и Петър Петров не го сменят“, издава Емануела и допълва, че за музиката й се е доверила на Деян Асенов.


Любовта също не бе подмината като тема, която вълнува меломаните, а певицата бе категорична, че за нея самата, любовта и музиката винаги са свързани.
“Където любовта боли, там музиката лекува“, отговори Емануела на един от своите фенове, който призна, че песните й са успели да му помогнат да преживее тежка раздяла. Изпълнителката разкри още, че животът е пълен с изненади и понякога най-голямата ти любов се оказва пълен провал, както и най-големия ти провал се оказва най-голямата ти любов.

 

 

КАТЕГОРИИ