Емануела: Концертите на “Планета“ дават голяма емоция на публиката

Емануела: Концертите на “Планета“ дават голяма емоция на публиката

Това откровено признава певицата в новия брой на “Звездно“ и отправя покана към всички почитатели да станат част от концерта в Зала Арена Армеец на 1 декември, с който “Планета“ ТВ ще отбележи своя 14 рожден ден. Певицата признава с радост, че и тя самата ще бъде част от този невероятно емоционален спектакъл и вярва, че отново градусът на настроението ще е приповдигнат, както всяка година.

“Нека всички да дойдат и сами да видят шоуто на звездите, защото всичко ще бъде на ниво. За един изпълнител публиката е много важна – ако тя е в настроение, това го предава и на нас изпълнителите, за това заредете се с позитивни емоции и ви очакваме на 1 декември“, категорична е Емануела.

Тя признава още, че за нея това ще бъде нещо ново и много различно като усещане, и вече очаква с нетърпение спектакъла.
В “Звездно“ певицата разказва и за голямата популярност и успех, които постигна сингъла “Сменяй ме“. Емануела признава, че заслуга затова определено има ефира на телевизия “Планета“, а тя самата е изключително щастлива от добрия прием на проекта, въпреки че е много самокритична и никога не е доволна на 100 процента от себе си.

 

КАТЕГОРИИ