Емануела: Най-хубавите песни предстоят

Емануела: Най-хубавите песни предстоят

Емануела изпраща една успешна година, през която представи пет клипа, които затвърдиха позициите й на една от водещите певици в поп-фолк музиката. През февруари излезе самостоятелното й парче “Скъпото се плаща”, а през май се появи нейният дует с Илиян “Я се успокой”. Музикалната атака продължи и в началото на лятото с “Предател”, а “Аре, дърпай” и “Вечно свързани” направиха премиера съответно през септември и декември.

Независимо от успеха на тази хитовата поредица, певицата не крие, че е критична към себе си и не може да каже, че е направила най-хубавите си песни през изминалата година.

“Според мен, те винаги предстоят. Има песни, които на едни хора се харесват, на други – не. Вече е много трудно, защото за всичко е пято, всичко е казано, всичко е толкова преекспонирано, че на нас изпълнителите ни е много трудно да създаваме и по-актуални парчета. Никога не знаеш, кое нещо ще бъде хит или кое ще се хареса най-много на публиката”, казва изпълнителката в свое интервю за телевизия “Планета”.


Звездата на телевизия “Планета” признава, че харесва всички свои песни, защото в тях винаги има история, нещо преживяно. Не обича да планира далече във времето появата на даден нов проект, а решава на момента.

“Зависи от начина, по който се чувствам. Вярвам, че за да предадеш емоцията в парчето, трябва да имаш тази емоция в себе си. Ако нямаш емоция за дадена песен, тя няма да се получи. Правила съм такива неща и не се получава, затова вече не правя компромиси”, казва още Емануела.

КАТЕГОРИИ