Емануела допусна единствено “Планета” на кръщенето на сина си

Емануела допусна единствено “Планета” на кръщенето на сина си

В навечерието на Деня на християнското семейство, 21 ноември, зрителите на “Бащино огнище” ще имат възможност да съпреживеят един красив църковен празник в семейството на Емануела. Събитието се състоя на Димитровден, 26 октомври, в манастира “Св. Мина” в околностите на София. Единствено екип на телевизия “Планета” бе допуснат до ритуала “Свето кръщение” на малкия син на певицата.

“Избрах Димитровден, защото синът ми се казва Димитър и това, според мен е най-подходящият ден – споделя Емануела – Вярвам, че има сила, която ни пази и ни ръководи по някакъв начин, вярвам, че всеки има своя съдба и се надявам да орисаме Митко с нещо хубаво.”

Кръщението е първото от седемте тайнства на православието. Вярва се, че в момента на този ритуал човек получава от Бога ангел пазител, който го съпътства цял живот, внушава му добро, пази го от зло и чрез съвестта му го ръководи по пътя на спасението.

“Моята молитва – казва Емануела – е синът ми да е най-вече здрав, а пътят му да бъде осеян с цветя и рози!”

Разширен репортаж от събитието може да гледате в предаването “Бащино огнище” - този петък от 17.00 часа в ефира на телевизия “Планета”.
На 11 ноември бе финалът на VIP Brother 2016 и певицата се класира в челната тройка като грабна бронзовия медал. Другата гореща новина за Емануела е, че ще вземе участие в концерт-спектакъла “15 години телевизия Планета”, който ще се състои на 22 ноември в зала “Арена Армеец” в София. Нейните почитатели вече тръпнат в очакване на срещата на живо със своята любимка.

КАТЕГОРИИ