Емануела и Илиян отново заедно

Емануела и Илиян отново заедно

През 2019-та година Емануела и Илиян зарадваха феновете си със съвместен проект. Той е озаглавен “Я се успокой“ и определено се наложи като един от най-харесваните дуети в поп-фолка, генерирал близо 6 милиона преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube. Феновете на изпълнителите са категорични, че те са страхотен тандем и отново трябва да създадат нещо съвместно. Дали подобна идея съществува засега Емануела и Илиян не разкриват, но пък винаги, когато могат споделят времето си. След като през изминалото лято двамата често можеха да бъдат засечени заедно по родното Черноморие, където имаха доста участия, сега отново се събраха.

Този път обаче ги обединява ново хоби – да играят тенис. Това стана ясно от публикации на певците в социалните мрежи, които предизвикаха сериозен интерес сред меломаните. Засега не е ясно откога датира любовта им към този спорт, но пък е видно, че влагат много желание и енергия на корта.
Междувременно Емануела се посвети и на още нещо ново – тя записа висше образование в специалността “Екология“, която ще изучава от тази есен. Илиян пък имаше възможност да се срещне с феновете си в Австрия, които зарадва с горещи хитове тази събота.

 

КАТЕГОРИИ