Емануела празнува

Емануела празнува

На 11 януари Емануела отпразнува 2-рия рожден ден на своя малък син – Димитър. За него изпълнителката неведнъж е споделяла, че е една от най-големите радости в живота й.

“Ти ме направи най-щастливата майка на този свят. Тогава, когато се роди, сбъднах за втори път най-голямата си мечта - а ти си дори повече от тази мечта! Бъди благословен, винаги следвай мечтите си и знай, че мама ще е винаги зад теб. Обичам те”, сподели в деня на празника звездата.

Феновете също отправиха честитки за рождения ден на наследика на певицата, но големият подарък за Емануела от тях бе категоричният им вот в първия ден от гласуването в кампанията “Изборът на зрителите – 2016”. За по-малко от 20 часа в гласуването се включиха над 10 000 души, които избраха своите фаворити в предложените 11 категории. За радост на Емануела, в 4 от тях, името й бе на първо място – песента им с Константин “Не ме заслужаваш” бе избрана за “Дуетна песен на 2016 “, а самата певица оглави подреждането в “Най-прогресиращ изпълнител на 2016”, както и в най-желаните и оспорвани категории за “Певица на 2016” и “Музикален идол на 2016”. Дали тези резултати ще се запазят до края ще разберем на 18 януари, когато приключва първият етап от “Изборът на зрителите – 2016”. Вие не пропускайте да дадете своя глас за вашите фаворити тук.

КАТЕГОРИИ