Емануела с любовен татус

Емануела с любовен татус

Емануела е един от безспорните музикални лидери в поп-фолк жанра в последните години. Певицата се радва на многобройни почитатели, а песните й за кратко се превръщат в хитове. Звездата признава откровено, че музиката е любимото й нещо, но началото на кариерата й е било свързано с малко несигурност. И тя, както повечето важни събития в живота й, е започнала като на майтап:

“Всички важни крачки, които съм правила, са били по-скоро като на майтап. С Мартин отношенията ни започнаха също по този начин, а прераснаха в нещо много сериозно и красиво. Така се случи и с кариерата ми. Бях много несигурна дали трябва да се занимавам с това, дали това е моето поприще. Сега ми е любимото нещо и не си представям да работя друго. Славата ми взима много неща, но в същото време ми и дава доста, както е при всяка друга работа. Бих съжалила ако тази професия ми е отнела повече, отколкото ми е дала. А то е точно обратното“, споделя певицата в интервю за журналиста Красимир Красимиров.

Емануела е категорична, че човек сам чертае бъдещето си с изборите, които прави в живота си и пътят, по който поема. След превратностите на съдбата в личен план, днес певицата е щастлива и влюбена, и се радва на любовта. В дните около Свети Валентин, Емануела провокира почитателите си в социалната мрежа с кадри, които недвусмислено показват, че тя е обичана и обичаща жена. Първият от тях бе на татуировка на любимият й мъж Мартин, който е запечатал завинаги буквата “Е“ на лявата си ръка, а Емануела също му подари подобен татус с неговата буква.

КАТЕГОРИИ