Емануела се бори за правото да бъде майка

Емануела се бори за правото да бъде майка

През уикенда Емануела развълнувала потребителите на социалните медии с много личен и емоционален пост, свързан с нейния малък син и съдебните дела за неговото попечителство. Според публикация в медиите, Софийският районен съд e предоставил упражняването на родителските права върху 4-годишния Мити на неговия баща, като е определил момчето да живее при него, а майката да плаща издръжка. Решението обаче не е окончателно и подлежи на обжалване в двуседмичен срок, а певицата е категорична:

”Когато става дума за децата ми, няма как да замълча. Започваме оттам, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата приятелка на Димитър Динев, Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно! Мотивите за съдебното решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му, защото много съм работила. Какво да кажем за докторите, които дават нощни смени, както и за всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца... Нима те не се грижат за децата си? Но според съдия Елена Динева нямаме това право...”


Певицата твърди, че има влязло Прокурорско решение, според което, тезата, че тя отчуждава сина си от баща му, не е вярна:

“Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап – допълва Емануела – Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това (ако изобщо е възможно да стане), ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално. За какъв морал да говорим, когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!! Лично мое мнение е, че “любящият ни Дядо стои зад това” – човек “патриот”, с амбиции за политическа кариера, опитващ се да вземе деца от майките им, за да създава конфликт между родителите. Ето това е “човек, достоен за нашата политика”.

Думите на певицата предизвикаха лавина от коментари в нейна подкрепа, а всички тях може да прочетете в официалните профили на Емануела във Facebook и Instagram.

КАТЕГОРИИ