Емануела със своя годеник в Лондон за кралската сватба

Емануела със своя годеник в Лондон за кралската сватба

Емануела ще е една от щастливките, които ще усетят еуфорията около кралската сватба на принц Хари и Мегън Маркъл. На 19 май е концертът на българската звезда в Лондонското сити, а същия ден в параклиса “Сейнт Джордж” в Уинзор, във вечна вярност ще се врекат шестия поред наследник на британската корона и неговата американска избраница. Тези дни целият свят е насочил вниманието си към Лондон, който вече е готов за бляскавото събитие. Емануела е щастлива, че организаторите от в. “Будилникъ“ са избрали тази дата за нейното клубно парти, защото така най-истински ще усети духа, който витае в мегаполиса. Неслучайно тя е избрала да не пътува сама този път, а заедно със своя годеник Мартин Николов. Само преди няколко дни звездата на “Пайнер“ обяви в своя фейсбук профил, че е сгодена.

Предложението е отправила самата тя по време на свое участие в Студентски град в София, а очевидци я цитират:

“Преди една година срещнах един човек, който много обичам. Той преди малко ми каза, че това са мъжки работи и трябва той да ми предложи… обаче, мисля, че аз трябва да ти предложа. Така че, би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми”, попитала Емануела своя любим Мартин Николов, който без да се замисля приел предложението.

Концертът на певицата в The Alice Club ще се превърне и в международна премиера на най-новата й песен - “Гледай ме на снимка“. За две седмици видеото има над 2 600 000 гледания и все още е в челната тройка по популярност в YouTubе.

КАТЕГОРИИ