Емануела със заявка за предстоящ проект

Емануела със заявка за предстоящ проект

Емануела е сред любимите изпълнители на феновете, които не пропускат да проследят новостите, свързани с нея. Част от тях самата изпълнителката издава в страниците си в социалните мрежи, а най-новата публикация, която разпали любопитството им, предвещава появата на нов проект съвсем скоро.

“Ти гледай ме на снимка, знаем, че съм ти любимка...Soon”, гласи текста, съпровождащ една от последните снимки на Емануела във Facebook и Instagram.

Дали това не е част от текста на ново парче изпълнителката засега не издава, но почитателите й побързаха да споделят мнение и предположения, че следва поредно топ заглавие от Емануела. Актуалното музикално предложение на певицата “Нотариално заверен“ отново доказа безпогрешния й усет за хитове, защото е сред водещите заглавия в музикалните класации и клубовете вече 4-ти месец. Песента зае 6 място в “Планета Топ 20“ за месец март, а в PlanetaOfficial в YouTube видеоклипът продължава да трупа гледания, като те вече са над 8 милиона.
Певицата често пренася последователите си и в личния си свят, а в кадрите тя най-често позира заедно с малкия си син Димитър и с любимия си Мартин. По-наблюдателните фенове забелязаха тези дни и новата татуировка на Емануела, която изобразява козирог, а за нея изпълнителката недвусмислено сподели, че е любимият й татус.

снимки: Георги Малев и Иван Ерменков

КАТЕГОРИИ