Емилия: Имах силна година, но не очаквам наградата за “Певица на годината”

Емилия: Имах силна година, но не очаквам наградата за “Певица на годината”

“С риск да разочаровам доста от моите почитатели, изобщо не съм от амбициозните изпълнителки, които се събуждат с мисълта как да получат в ръцете си тази статуетка. И изобщо не я очаквам”, с тези думи Емилия коментира наближаващите Годишни музикални награди на телевизия “Планета”, които по традиция предизвикват голямо вълнение сред изпълнителите и техните почитатели.

В интервю за сайта www.delo.bg певицата споделя още:

“Въпросната награда е част от развитието, но не смятам, че сега тази година, на този етап трябва да е в мен. Нека сме реалисти и да си говорим честно. Естествено, ако един ден е в моите ръце не мога да скрия, че ще се зарадвам, но пак казвам – не съм от изпълнителките, които целят само това как да притежавам тази статуетка. Имам много почитатели, които са зад гърба ми. Аз работя не само за себе си, а и за тях. Голяма чест и гордост е, че са с мен и толкова силно ме подкрепят”.

Емилия допълва, че изминалата година наистина е била силна за нея и занапред има мечти и цели, свързани с това да работи и да се развива.

“Господ ми е дал голям талант и смятам, че заслужавам нещо, което подчертава таланта и работата ми като изпълнител”, не крие певицата и допълва:
“Смятам, че Галена за сетен път е най-заслужилата певица!”, а относно сериозната конкуренция при мъжете изпълнители Емилия не крие, че тази година бе на Галин и Фики, без това да означава, че омаловажава труда и работата на по-улегналите мъже в бранша.

КАТЕГОРИИ