Емилия: Имам всичко, за което един човек може да мечтае

Емилия: Имам всичко, за което един човек може да мечтае

Днешният ден е много специален за Емилия, защото нейният първороден син Иван има рожден ден. Певицата не пропусна да сподели със своите почитатели емоциите, с които посреща 10-та година на своя наследник:

“Животът е прекрасен тогава, когато се обърнеш назад и видиш, че всички твои близки са здрави, щастливи и горди с теб. Моят живот обаче е прекрасен, защото имам всичко, за което един човек може да мечтае. Имам и две прекрасни създания, които порастват пред очите ми и се формират като хора с много любов.”

“Днес едното ми слънчице, Иван, има рожден ден. Преди 10 години на 11.05.2008 година в 13:15 ч. аз станах за първи път майка на едно прекрасно бебе. Вече е голямо, добро и прекрасно момче, с което се гордея страшно много!!! Желая ти, слънчице мое, да имаш прекрасно бъдеще и много поводи за усмивки! Цялото семейство те обожаваме!!! Честит Рожден ден!!! Обичам те!!!”

След партито за рождения ден на Иван, Емилия ще се посвети на своите почитатели в страната. Тази вечер тя има клубно участие в Пловдив, а утре ще пее в Русе. На 14 май певицата ще се включи в благотворителен концерт “От любов към живота”, който ще се състои в Димитровград.

КАТЕГОРИИ