Емилия готова с две нови песни

Емилия готова с две нови песни

Тази година е сред най-продуктивните и успешни за Емилия, в която тя представи поредица от хитови предложение и се радва на многобройни срещи с публиката. Певицата продължава да работи на пълни обороти и вече е готова не с едно, а с няколко нови парчета:

“Имам две нови песни, които са готови с клипове и просто стоят и чакат своя ред“, разкрива изпълнителката в навечерието на концерта “16 години телевизия “Планета”.

Емилия е един от сигурните участници , които ще видим в зала “Колодрума“ на 28 ноември, но засега тя предпочита да не издава подробности за представянето си.
Много от феновете на певицата заподозряха, че в живота й има нова любов, на която певицата дължи своето творческо вдъхновение и усмивка в последните месеци. Единствено пред камерата на “Звездно“ тя разкрива отговора на този въпрос:

“Има много неща, които ме правят щастлива. Аз всъщност вече съм пораснало момиче и знам какво искам от живота. Имам две прекрасни деца, те всеки ден ми се усмихват, всеки ден ме правят щастлива, всеки ден получавам една голяма любов. За нова любов, дори и да имам, няма да ме направи толкова щастлива – това вече не е мой приоритет, поне засега... никога не казвай, никога, но не е това причината да бъда щастлива“, откровена е Емилия.

фотограф: Виктория Сиракова

 

КАТЕГОРИИ