Емилия на море с децата си

Емилия на море с децата си

Почти месец след като представи новото си парче - “Само мой”, Емилия намери време за почивка. Певицата избра нашето Черноморие, където е в компанията на децата си. Преди да се впусне в натоварената си клубна програма през август и септември певицата отдели време за тази ваканция. В официалната й страница във Facebook вече виждаме и първи снимки от плажа, които веднага грабнаха вниманието на феновете.
След ваканционните моменти, за Емилия първо предстои среща с публиката на стадион “Спартак” във Варна, на концерта “Звездите на “Планета Пайнер”. Организатор на събитието е Chocho Music Company, а телевизия “Планета” е медиен партньор. Припомняме Ви, че началният час на концерта “Звездите на “Планета Пайнер” е 20:30 часа, а билети може да закупите онлайн - на TICKETPORTAL или на място във Варна на следните места - в бензиностанции OMV, касата пред хотел “Черно море”, касата на Двореца на културата и спорта, книжарници “Booktrading”, офисите на “Office 1 Superstore” и магазин “На тъмно”. Всички подробности за концерта може да следите и в официалната страница на телевизия “Планета” във Facebook, в секция събития.

Музикалните й изяви след това продължават със сериозен клубен маратон в морските курорти и цялата страна. Успоредно с участията, певицата е почти на финала на поредната изненада, за която загатнахме преди време в сайта www.planeta.tv.

КАТЕГОРИИ