Емилия подготвя втори дует с Avi Benedi

Емилия подготвя втори дует с Avi Benedi

Емилия посрещна Великден със семейството си и спазвайки българските традиции. Изпълнителката си подари 10-дневна почивка, през която се посвети на малкия Иван и своите близки. За първи път от 5 години насам тя посрещна Великден в домашна обстановка, като не пропусна традиционното багрене на яйца, а ароматът на козунаци бе част от красотата на празника в дома й. 
Въпреки почивката и предвиденото за релакс време, Емилия отдели внимание за финални щрихи по бъдещия й народен албум. Освен познатите фолклорни записи, включени в албумите й през годините, певицата добавя и няколко нови заглавия. Две от тях очаквайте в предстоящата празнична фолклорна програма на телевизия “Планета” - “Пролет в Приказките”. 
Паралелно с подготовката на албума има и една малка изненада за всички, които харесват „Boi Tegali Li“- дуетът, който оглави класацията “Планета Топ 20” през месец март. Емилия и Ави са готови с втора съвместна песен. Интересно е, че новият дует не е съвсем нов. Песента е записана успоредно с предишната и отново е по музика на израелския талант. Тя ще бъде представена заедно с видеоклип в края на следващия месец. 


КАТЕГОРИИ