Eмилия празнува рожден ден щастлива и обичана

Eмилия празнува рожден ден щастлива и обичана

На 21 март е рождения ден на Емилия. Тази година празникът й със сигурност ще бъде повече от незабравим, защото тя го посреща като една щастлива, влюбена и обичана жена. За това говори и един от първите поздрави в социалната мрежа, които бяха отправени към звездата на телевизия “Планета“. Той е от любимият й мъж Жорж Башур, а посланието само по себе си разкрива защо този ден ще остане завинаги в сърцето на Емилия:

“Честит рожден ден, любов! Обичам те и ще те обичам, докато дишам и винаги ще сме заедно. Обещавам“, написа той.

Милото пожелание веднага предизвика и реакции сред феновете на Емилия, които освен, че харесаха поста побързаха на свой ред да изкажат своите поздрави към любимата си певица.
Припомняме Ви, че дни преди рождения ден Емилия и Жорж Башур споделиха кадри от пътуването си до САЩ, което стартира поредицата от хубави емоции за рожденичката. Празничните моменти за нея ще продължат няколко дни, защото певицата на 23 март ще бъде с почитателите си в Пловдив, а на 24-ти е специален гост на комплекс “Приказките“ край Харманли.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Емилия с пожелания за здраве, щастие, любов и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ