Емилия представи сантиментална за нея песен

Емилия представи сантиментална за нея песен

“За тебе, братко“ е най-новата песен, която Емилия подари на своите почитатели. Преди дни лентата направи премиера в официалния канал на изпълнителката в YouTube - emilia.online, а звездата на музикална компания “Пайнер“ сподели:

“Когато я изпях за първи път бях само на 17 години. Преди да стана част от семейството на “Пайнер“, трябваше да ме прослушат в звукозаписно студио. Тогава изпях 3 песни, едната от които беше “За тебе, братко”. Вече 20 години е част от репертоара ми, а днес я представям на всички, които не са я чували в мое изпълнение. Има песни, които са комерсиални, има такива, които просто ми харесват. Има и песни, които ги чувствам и изживявам - тази е от тях. Чувствам я част от мен“, разкри Емилия в социалните мрежи.

Точно там заваляха и хиляди положителни коментари от меломаните, които не скриха, че това изпълнение истински е докоснало сърцата им. Не по-малко комплименти Емилия получи и за стилната визия, с която поднесе този проект.

Стилът на певицата бе поверен на Цветомир Горанов, гримът – на Алина Манова, а косата – на Момчил Спасов.
”За тебе братко” е песен на основата на градски фолклор, а аранжиментът за изпълнението на Емилия създава Иво Моллов – Гугутката. Музикантът се включва в записа и с изпълнение на клавир, а китарите са изпълнени от Ангел Евтимов. Миксът и мастерингът са на Спас Лазаров. Видеореализацията е създадена от Иван Иванов – Кърпата, а монтажът и цветните корекции са на Иван Димитров Torex.

КАТЕГОРИИ