Емилия разкрива детската си мечта

Емилия разкрива детската си мечта

Емилия се връща в своето детство, за да разкрие какви са били нейните мечти и как е избрала музиката. Певицата разказва в интервю за вестник “Шоу”, че двете със сестра й са били доста буйни деца и правели доста пакости. Като малка и тя имала различни интереси и първо била запалена по акробатиката, заради леля си и дори тренирала известно време. После пък искала да има свой магазин, обичала да си играе с различни животинки и буквално била обсебена от тях:

“Синът ми Иван е същият - все едно гледам себе си като малка. Обожава животните, иска да се занимава с това, доставя му удоволствие да говори за тях и да научава нови неща за живота им”, споделя певицата.


Към музиката я насочва нейната майка, която се вслушва в съветите на педагозите. Те забелязват таланта на Емилия и препоръчват на родителите й да се развива в тази посока. Въпреки, че в семейството няма професионални музиканти, тя е наследила таланта и любовта към пеенето от дядо си Дельо. Майка и я учи на първата песен “Лиляно моме”, която Емилия изпълнява пред публика едва на 6-годишна възраст. Хубавият глас на Емилия е забелязан от народната певица Живка Казакова, която я подготвя за кандидатстване в музикално училище.
Пътят към успеха е извървян стъпка по стъпка и всички усилия си заслужават, защото музиката прави Емилия истински щастлива.

КАТЕГОРИИ