Eмилия с изненада в своя YouTube канал

Eмилия с изненада в своя YouTube канал

На 13 ноември, в мрежата на YouTube, стартира официалният канал еmilia.online и с това певицата продължи традицията да изненадва своите почитатели с нещо ново на тази дата. В новия канал, феновете отново могат да се насладят на live клипчета от концертни участия на Емилия, както и на оригинални караоке версии на най-големите й хитове. Певицата не престава да изненадва приятно последователите на еmilia.online и съвсем скоро предстои нов музикален подарък. За него тя загатна в социалните мрежи, а какъв ще бъде той, ще разберат първи тези, които последват Емилия в YouTube.

Друг интересен проект на звездата на музикална компания “Пайнер“, който ще се появи съвсем скоро, е нейният личен календар за 2020. Кадрите за него са специално подбрани и със сигурност ще впечатлят с визия, стил и оригиналност.

Още този уикенд Емилия може да поздравите и лично, ако бъдете гости в комплекс “Приказките“ край Харманли, а по-късно и в “Планета Пайнер“ в Димитровград. Съботното парти предвещава горещи емоции и много добро настроение. Най-нетърпеливите пък могат да аплодират Емилия още тази вечер, в клуб, в центъра на София.

КАТЕГОРИИ