Емилия се завръща на голямата сцена

Емилия се завръща на голямата сцена

Най-горещата новина тази седмица е решението на Емилия да се завърне на музикалната сцена съвсем скоро след раждането на своята дъщеричка Мира. Това ще се случи на 22 ноември в зала “Арена Армеец”, а изборът на певицата е свързан с най-голямото музикално събитие на есента – спектакъла “15 години телевизия “Планета”.

“Нямам търпение отново да се срещна с моите фенове и заедно с тях да отпразнуваме рождения ден на телевизия “Планета”. През последните два месеца срещите с публиката наистина ми липсваха и това ме амбицира бързо да вляза във форма и отново да бъда на сцената, още повече, че през 2016 година песните, които предложих бяха приети много добре”.

Емилия е сигурна, че всички в зала “Арена Армеец” много ще се забавляват с актуалните й хитове “California” и “Специално за всяка”. Певицата вече обяви и началото на клубните си участия, които започват в началото на декември.

“Днес приоритетите ми са малко по-различни, повече съм майка и смятам да обръщам повече внимание на децата си, но това не означава, че ще загърбя кариерата си на певица. До Нова година участията ми в клубовете нямат да бъдат толкова чести, но през 2017-та смятам да наваксам”.

Още за вълненията на Емилия в личен и професионален план зрителите на телевизия “Планета” могат да видят в “Звездно” още този понеделник, в първото интервю на певицата след раждането на малката Мира.

 

КАТЕГОРИИ