Емоционален празник за Ивана и Иван

Емоционален празник за Ивана и Иван

Сред имениците в музикална компания “Пайнер” на Ивановден бе Певицата на народа – Ивана. Този ден винаги е свързан с много честитки, поздравления и позитивни емоции за нея, а тази година не бе изключение. Ивана сподели пред телевизия “Планета”, че първата част от празненствата е била специално за нейния кръщелник Иван, синът на Стояна, с когото са посрещнали гости в популярния пловдивски клуб Extreme. Неизменна част от тържеството е бил целият бенд на Ивана, както и много приятелчета на Иван. Именикът е бил най-щастлив от всички, защото е получил мечтания подарък.

“По Коледа със Стояна и Румен изкупихме огромен магазин за играчки, но остана един джип, за който сън не го хващаше Иван. Това бе подаръка му за Ивановден, а той остана толкова щастлив, че емоцията зарази и самите нас”, споделя с усмивка Ивана.

Тя призна, че едва ли е имало по-щастлива, по-обичана и специална жена от нея на Ивановден, за което отправя благодарност към всички, които са я поздравили.

“Тази година бях решила да си направим само детски празник с Иван, да бъде по-тихо, без много шум, но когато настроението вдигне градус, ти се иска още и още... И така продължихме да празнуваме с приятели в хубав ресторант с любимата ми гръцка музика”, разкрива изпълнителката.

КАТЕГОРИИ