Емрах на 18 с изненада за феновете

Емрах на 18 с изненада за феновете

Днес Емрах навършва 18 години, а специалната годишнина изпълнителят е решил да отбележи с феновете си. За всички тях младият певец е подготвил изненада, а каква е тя ще научите ако следите ефира на най-новата телевизия от портфолиото на “Планета“ – Planeta 4K. Безспорно интересът на публиката е голям, защото Емрах изпраща една лична година, изпълнена с успехи и интересни проекти.

В началото на 2020-та той предложи хитовия дует с Теди Александрова – “Сърце мое“, който грабна сърцата на меломаните. През юни пък се появи “Предишното момче“ – първият самостоятелен проект на Емрах. Песента спечели адмирациите на публиката, което ясно пролича в гледаемостта на видеоклипа. Той вече е прегледан над 6 милиона пъти в PlanetaOfficial в YouTube и продължава да държи интереса на абонатите в портала за видеосподеляне и до днес.

Емрах отбеляза началото на есента с нова премиера. “Ангажименти“ е заглавието, на което той заложи, а по всички личи, че трудът и усилията на младия изпълнител бяха оправдани, защото и тази песен получи високи оценки от феновете. Дали пък подаръкът на Емрах днес не е нов музикален проект, предстои да разберем в следващите часове.
Едно е сигурно, че денят ще бъде незабравим, както за рожденика, така и за неговите почитатели.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Емрах с пожелания за здраве, хубави песни и много успехи на музикалната сцена!

 

КАТЕГОРИИ