Есен с хитове от “Пайнер”

Есен с хитове от “Пайнер”
Слушай в Стрийминг Платформите

Нали не си представят есента без традиционната селекция на хитове от музикална компания “Пайнер”? Всеки знае, че хитовете се броят на есен с “Пайнер Хит сезони – Есен 2021”. Така е и тази година, защото вече на музикалния пазар и в стрийминг платформите е новият албум с актуални заглавия. Точно 13 са песните, намерили място в него. Сред звездите, представящи своите проекти са Фики, Теди Александрова, Емануела, Ариа, Диона, Джулия, Яница, Биляниш. До тях се нареждат младите попълнения в поп-фолка – Ивета, Айви, Тина, Кирил и Антонио. Не може да не споменем и Милко Калайджиев, Dj Живко Микс, както и Лорена.

По всичко личи, че музикална компания “Пайнер” е направила правилния избор с подбора на заглавията, а меломаните 100 % ще останат доволни от предложените песни.
Отявлените почитатели на поп-фолка с радост могат да гледат и оригиналните видеоклипове, представени в “Пайнер Хит сезони – Есен 2021” в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K.
Ако искате да притежавате актуалната компилация с хитове от “Пайнер”, може да я поръчате от eMAG или да я слушате във всички популярни стрийминг платформи.

 

КАТЕГОРИИ