Есенна Виена очарова Яница

Есенна Виена очарова Яница

Отминалият уикенд успя да зареди Яница с много емоции. Певицата гостува на българската общност в Австрийската столица и бе специален гост на клубно парти. Много поп-фолк хитове и красиви фолклорни мелодии бяха част от репертоара, който Яница представи във Виена. Българите в Австрия не спираха да аплодират звездата на телевизия “Планета”, а тя се раздаде за тях до край.
2
Неделният ден за Яница бе посветен на разходки сред любими места във Виена. Красивата и пъстра есен, галещото слънце и добрата компания направиха уикенда й забележителен. Да бъдеш във Виена и да не посетиш Пратера е направо недопустимо. Голямото Виенско колело, музеят с восъчните фигури на Мадам Тюсо и стотиците атракции, спиращи дъха не оставиха Яница безразлична.
Когато искат да се полюбуват отвисоко на града си, жителите на Виена се качват на хълма Каленберг. Точно това направи и Яница, за да погледне от птичи поглед есенна Виена. За съжаление краткото време не й позволи да отседна за по-дълго на чаша греяно вино, както традицията в Австрия повелява.

КАТЕГОРИИ