Есил Дюран се завърна в ефира на “Планета” с “Искам само теб”

Есил Дюран се завърна в ефира на “Планета” с “Искам само теб”

Една дългоочаквана премиера вече е факт за радост на всички, които харесват Есил Дюран. След близо две годишна пауза, певицата се завърна ударно в ефира на телевизия “Планета” с нов видеоклип. “Искам само теб” е заглавието на музикалния проект, който от вчера може да бъде гледан в Planeta Official в YouTubе. Есил Дюран не изневери на своя запазен стил и перфекционизъм в работата, което веднага бе оценено от феновете на поп-фолка:

“Страхотно завръщане! Песента е супер, точно за лятото, а Есил е много красива!”, “Поредното бижу в дискографията ѝ, ето така трябва да звучи жанра днес”, “Отдавна не съм слушал толкова приятна песен, браво! Късмет на песента, заслужаваш, личи си - постарала си се”, гласят част от коментарите на меломаните в YouTube.

“Искам само теб” е по музика и аранжимент на Борис Павлов и текст на Мариета Ангелова. Режисьор на ефектното видео е Николай Скерлев, а за перфектната визия на Есил Дюран се погрижиха – Стоян Апостолов /стил/, Борислав Соколов /грим/, Linda Lorein /коса/.

КАТЕГОРИИ