Екстра Нина: Човек остарява, когато спре да мечтае

Екстра Нина: Човек остарява, когато спре да мечтае

Към днешна дата Екстра Нина спокойно може да каже, че отново има успешна кариера в музикална компания “Пайнер”. Последният й проект “За отказване е късно”, дуетът с нейния колега Кристис Кесарас, е поредното доказателство, че върви в правилната посока. Певицата споделя в интервю за в. “Шоу” как подхожда към своята кариера на този етап в живота си:

“Аз не смятам, че трябва да се състезавам с някого, искам да правя качествена продукция и да възвърна изгубените си позиции, поради отсъствието ми в медийното пространство. Музиката се променя, вкусовете също. За певица като мен е по-трудно да балансира, защото има много съобразяване, и с музика, и текст. Трябва да е много премерено всичко.”


Тя разкрива, че паралелно с клубните парчета записва и народни песни, и балади, защото иска да има за всекиго по нещо. Тя издава, че е записала уникален проект на народна песен от Родопския край само с глас и гайда. Екстра Нина не крие, че нейният приятел Адил е в основата тя да се завърне на музикалната сцена и най-вече по негово настояване е започнала да прави нови песни.

“Познавам Адил още от самото начало на пребиваването ми в Турция. Той ми е най-големият приятел, помага ми, придружава ме почти навсякъде. Може да разчита на мен и аз на него. Той е изключително добър човек и е от много добро и възпитано семейство. Сега съм много щастлива в любовта. За любовта годините нямат значение. Възрастта е рамка, а аз никога не съм се съобразявала с рамки. Не годините ни определят, хората сами си поставят ограничения. Въпрос на избор, съзнание и страст към живота е. Човек остарява, когато спре да мечтае, а аз мечтая смело”, казва още Екстра Нина.

КАТЕГОРИИ