Екстра Нина: Всичко, което съм изпяла съм го преживяла

Екстра Нина: Всичко, което съм изпяла съм го преживяла

Това откровено признава певицата в новия брой на “Звездно”. Екстра Нина гостува в студиото, за да сподели подробности за своето актуално музикално предложение – баладата “Молитва”, както и за проектите, които предстоят.

“Направих я най-вече, защото моите почитатели напираха за балада. Спрях се на тази песен от албума “Белязани с любов” и съм щастлива, че “Молитва” се приема много добре, коментарите на феновете също са много хубави”, коментира Екстра Нина.

Тя признава, че си има своята вярна публика от годините, когато бе изключително популярна, но желанието й е постепенно и младото поколение да види коя е Екстра Нина и да я опознае по-добре като артист. Изпълнителката не крие желанието си да се развива и да модернизира стила си, така че да е в крак с новото течение в музиката, но все пак е категорична, че всичко трябва да е премерено и съобразено с това, което ти приляга като изпълнител. По отношение на конкуренцията между младото поколение и вече доказани имена с история в музиката Екстра Нина споделя:

“Всяко поколение си има своите идоли, така че няма какво да се сърдим, а да се съобразяваме с времето, в което живеем. Аз лично съм си изживяла своите върхове”.

Певицата разкрива, че има няколко нови заглавия, които подготвя. Първото е песен на Мартин Биолчев, която носи много позитивни емоции и лятно настроение, а текстът й е на любовна тематика. Екстра Нина споделя, че е забелязала, че каквото е изпълнила след това й се случва, затова предпочита да пее за хубави неща, защото както казва - “Твоите мисли са твоето ежедневие”.

КАТЕГОРИИ